Cocktailmenyn på nya St. John Hotel

Det vore närmast tjänstefel, som man brukar säga, om jag inte kommenterade St. Johns nya hotell de öppnar i Londons Chinatown 1 December. Det har surrats ett tag men imorse släppte de en riktig hemsida samt öppnade för bokningar. Nu är jag inte jätteimponerad av rummen, men ser fram emot att äta där så snart som möjligt. Baren får bara besökas av “hotellets gäster, gästernas gäster och restaurangens gäster” enligt hemsidan. Tråkigt och lite märkigt kan jag tycka, men jag förstår om de vill prioritera hotellgäster. Desto mer sympatiskt är “Post-Supper Rooms, From Table To Bed”: “Not so much a room ‘with a view’ as a room with a window. These smaller guest rooms remove the need for a taxi home after supper. “

Men mest av allt gillar jag deras cocktailmeny:

Dry Martini
Negroni
Dr Henderson

Gott så. De har rätt, var mer behövs? Helt genial.

“Dr Henderson” är för er som inte vet två delar Fernet branca och en del Creme de menthe. Den är minst sagt uppfriskande.