Söndagsstekens återkomst

Närjag hänvisar till söndagsstek så hänvisar jag inte längre till en helstekt biff med sås, päror och grönsaker utan till att äta en enkel biff med sallad i min ensamhet. Inte så tokigt som det låter. Efter att ha ersatt vilodagen med en osedvanligt lång arbetsdag är detta det jag behöver. En naturbetesuppfödd ryggbiff, dränkt i salt, svartpeppar och olivolja, stekt till perfektion i den hetaste av pannor. På AGs vis rörde jag ihop en förenklad caesarsalladdressing till detta med olivolja, citron, rödvinsvinäger, sardeller, Worchestershiresås, parmesan och peppar. Notera den vackra kappan på rygbiffen. Inte så tokigt alls.2 Comments

  1. anna wrote:

    Det ser gott ut. Kommer du hit snart?

  2. David "Lilja" Lundin wrote:

    jomen jag kommer ner snart, så snart jag kan, jomen det gör jag. det blir väl efter frankrike då, sommartid och du har blommor i ditt hår.