Fågel 2: Duva på St. John Bread & Wine


Jag har kommit att föredra St. John Bread & Wine framför moderskeppet. Alltid lite, lite trevligare, en knivsudd mer avslappnat, men det är också här jag har ätit de mest minnesvärda rätterna. Den här duvan kanske inte var topp-fem, men väldigt, väldigt bra. Fantastisk söt men djup och pepprig smak. Serverades elegant, kall med “bobby beans”, inlagd valnöt och senapsvinegrette.

I förgrunden ser ni min favoritsallad. Little Gem, salladslök, citon, olja OCH MYCKET SALT.

Passar på att tipsa om detta. Hemma-hos-Hendersons, jag vet fjantigt, men för mig fungerar det som dessert. De lever onekligen som de lär, ser ut som resaurangerna. Alvar Aalto har vi tyvärr även sett på hotellet, jag är skeptisk. Sedan äter de ryggbiff om Söndag, precis som vem som helst. Gillar även denna salladsdressingen. Kalas! Sedan kan ni därifrån klicka er vidare till parets egen Londonguide. Här framgår det ännu en gång att de oftast väljer att äta Italienskt hemma, vilket känns fint befriande. Det är ju faktiskt INGENTING konstigt med det. Så läs och betrakta HÄR.